Despre Noi

C&I Automobile
25 de ani de excelență

Cu o experiență profesională de peste 25 ani, C&I Automobile, vă invită să faceți un tur cu oricare dintre mașinile prezentate de noi, tur care vă va redă bucuria de a conduce.
Dorim să reprezentăm o poliță de asigurare contra tuturor riscurilor. Aici puteți compara prețurile sau puteți să vă puneți doar la curent cu trendul actual în România. Una din mișcările inteligente făcute de clienții noștri este explorarea întregii noastre oferte, iar noi nu le ascundem cele mai noi lansări, cele mai picante știri despre evoluția pieței auto, sau cea mai completă prezentare a vehiculelor și comportamentul lor pe șosele.
C&I Automobile este un brand respectat care urmărește să va ofere variante complete despre industria de automobile.
Departamentul nostru va oferă consultanță, fiecare consilier fiind dedicat și prezentându-vă toate informațiile cu privire la oferta de autovehicule.
În cazul în care va este dificil să va decideți, va spunem încă de acum – nu va îngrijorați pentru bugetul vostru, condițiile fiind avantajoase pentru ca să va bucurați de o tranzacție sigură, rapidă și care se desfășoară în mod profesionist.
Aici puteți renunta la vechea mașînă, în schimbul ei să va bucurați de altă, care să corespundă noilor cerințe; accesibilă și robustă, pe care cu siguranță o veți găși între mașinile aflate în stocul nostru.
Prezentarea lor virtuală, va aduce aici în prim plan, în fiecare zi câte ceva deosebit și că să fiți siguri că nu ratați nimic, vizitați-ne!
Când încheiați un contract cu noi, va garantăm servicii complet adaptate pentru fiecare potențial client. Cei care ne caută, sunt cei care pornesc de la ideea că au nevoie de o mașînă fiabilă, practică, avantajoasă.
C&I Automobile nu va lasă la greu și va oferă mai multe posibilități, mai multe detalii ce completează întregul, propunându-va un nou vehicul, mai mult confort și date tehnice transpuse în cifre.
Cu noi scăpați de întrebările dificile dinaintea călătoriei, tot ce nu știați fiind lămurit până la cele mai mici detalii.
Contactați-ne cu încredere și va vom face cunoșțînță cu mașînă potrivită temperamentului vostru.
La noi nu există trafic sugrumat, ci o rețea cu mașini punctuale, alunecând mereu spre perfecțiune cu trape de sticlă sau fără, cu uși și interioare deosebite, cu climatronic, perdele de airbeguri, care țîn cont de personalitatea și temperamentul fiecăruia.
Asistăm la o nouă era de evoluție a industriei automobilistice și când vine vorba de viteză și de responsabilitatea unei alegeri pe cele patru roți, la siguranță pe șosele – C&I Automobile sunt cei în măsură să vi le ofere. Am lăsat consumatorii să ne promoveze și iată că rezultatele nu au întârziat să apară.

Pentru pretențioși, aici este locul unde pot alege ceea ce li se potrivește.

Darie Igor

Darie Igor

Manager

Munteanu Marian

Munteanu Marian

Logistics Manager

Back to top