Despre Noi

Pentru mai multe informatii va rugam sa apelati unul din numerele de telefon afisate pe site.

C&I Automobile
22 Ani de excelenta

Cu o experienta profesionala de peste 22 ani, C&I Automobile, va invita sa faceti un tur cu oricare dintre masinile prezentate de noi, tur care va va reda bucuria de a conduce.
Dorim sa reprezentam o polita de asigurare contra tuturor riscurilor. Aici puteti compara preturile sau puteti sa va puneti doar la curent cu trendul actual in Romania. Una din miscarile inteligente facute de clientii nostri este explorarea intregii noastre oferte, iar noi nu le ascundem cele mai noi lansari, cele mai picante stiri despre evolutia pietei auto, sau cea mai completa prezentare a vehiculelor si comportamentul lor pe sosele.
C&I Automobile este un brand respectat care urmareste sa va ofere variante complete despre industria de automobile.
Departamentul nostru va ofera consultanta, fiecare consilier fiind dedicat si prezentandu-va toate informatiile cu privire la oferta de autovehicule.
In cazul in care va este dificil sa va decideti, va spunem inca de acum – nu va ingrijorati pentru bugetul vostru, conditiile fiind avantajoase pentru ca sa va bucurati de o tranzactie sigura, rapida si care se desfasoara in mod profesionist.
Aici puteti renunta la vechea masina, in schimbul ei sa va bucurati de alta, care sa corespunda noilor cerinte; accesibila si robusta, pe care cu siguranta o veti gasi intre masinile aflate in stocul nostru.
Prezentarea lor virtuala, va aduce aici in prim plan, in fiecare zi cate ceva deosebit si ca sa fiti siguri ca nu ratati nimic, vizitati-ne!
Cand incheiati un contract cu noi, va garantam servicii complet adaptate pentru fiecare potential client. Cei care ne cauta, sunt cei care pornesc de la ideea ca au nevoie de o masina fiabila, practica, avantajoasa.
C&I Automobile nu va lasa la greu si va ofera mai multe posibilitati, mai multe detalii ce completeaza intregul, propunandu-va un nou vehicul, mai mult confort si date tehnice transpuse in cifre.
Cu noi scapati de intrebarile dificile dinaintea calatoriei, tot ce nu stiati fiind lamurit pana la cele mai mici detalii.
Contactati-ne cu incredere si va vom face cunostinta cu masina potrivita temperamentului vostru.
La noi nu exista trafic sugrumat, ci o retea cu masini punctuale, alunecand mereu spre perfectiune cu trape de sticla sau fara, cu usi si interioare deosebite, cu climatronic, perdele de airbeguri, care tin cont de personalitatea si temperamentul fiecaruia.
Asistam la o noua era de evolutie a industriei automobilistice si cand vine vorba de viteza si de responsabilitatea unei alegeri pe cele patru roti, la siguranta pe sosele – C&I Automobile sunt cei in masura sa vi le ofere. Am lasat consumatorii sa ne promoveze si iata ca rezultatele nu au intarziat sa apara.

Pentru pretentiosi, aici este locul unde pot alege ceea ce li se potriveste.

Darie Igor

Darie Igor

Manager

Zamfir Cristian

Zamfir Cristian

Manager

Munteanu Marian

Munteanu Marian

Consultant Leasing & Servicii

Back to top